E-BOOKS

E-BOOKS

CHRISTMAS COOKBOOK

30 de Rețete Nutritive de Iarnă și Dulciuri Fără Zahăr care îți transformă fiecare masă într-o oază de gust și savoare + Sfaturi despre glucoză. Ce este acestea și cum ne influențează organismul?

DSCARCĂ ACUM

AUTUMN VIBES COOKBOOK

34 de rețete care îți transformă fiecare masă într-o oază de gust și savoare, fără zahăr, foarte ușor de preparat și delicioase. + Sfaturi despre glucoză. Ce este acestea și cum ne influențează organismul?

DSCARCĂ ACUM

DIGITAL NOMAD EBOOKS

Vei purta mereu cu tine 3 mici dictionare care te vor ajuta si atunci cand esti pierdut intr-o tara straina, si in momentul in care te uiti la o poza pe care nu stii daca sa o postezi sau nu, si cand esti in fata unui peisaj pe care vrei sa il fotografiezi insa nu stii cum. 

DSCARCĂ ACUM

GHIDUL MĂMICII

7 povesti de mame, 7 seturi de informatii, recomandari, indemnuri si solutii care te vor ajuta sa treci mai usor prin perioada de sarcina, nastere si maternitate. Incluse sunt Webinarii de la conferinta "Mom's Weekend" și E-BOOK Ghidul Mamicii

DESCARCĂ ACUM

E-BOOK GRATUIT

Descoperă Bali cu ghidul meu exclusiv și GRATUIT!

Deblochează cele mai bune părți din Bali cu ajutorul eBook-ului nostru cuprinzător, care dezvăluie comori ascunse, programe prietenoase pentru familii, cupluri și recomandări personale pentru o experiență de neuitat.