Garanții și Returnări

Politica de returnare a banilor:

 Beneficiarul poate opta pentru anularea unei achizitii sub forma de pachet de sesiuni de curs prin formularea unei cereri de anulare in termen de 14 zile de la data achizitionarii pachetului de sesiuni de curs. Cererea de anulare se face prin email la adresa [email protected], dar returnarea este imposibilă după parcurgerea a mai mult de 1% din produs, deoarece el poate fi copiat/înregistrat.

Nu mai puteți rezilia contractul din momentul în care ați început descărcarea sau vizualizarea. Veți pierde acest drept odată lansată operațiunea de vizualizare sau descărcare.

Cumpărați pe propria răspundere. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a rezilia contul dvs. și de a refuza sau restricționa orice utilizare actuală sau viitoare a Serviciului fără a efectua o rambursare în cazul în care clientul parcurge mai mult de 1% din procentul total al produsului/cursului audio-vizual.

Politica de anulare si retur pentru serviciile achizitionate de utilizatori sub forma de ABONAMENT LUNAR / ANUAL

Plățile nu sunt rambursabile și nu există rambursări sau credite pentru perioadele utilizate parțial. Puteți anula un abonament recurent în orice moment, dar dacă vă anulați abonamentul înainte de sfârșitul perioadei de abonament curente, nu vom rambursa niciun fel de taxe de abonament deja plătite către noi. Cu toate acestea, după orice anulare, veți continua să aveți acces la serviciu până la sfârșitul perioadei actuale de abonament.

  •  Puteți anula abonamentul în orice moment și veți continua să aveți acces la serviciile Platformei până la sfârșitul perioadei de facturare.
  •  Plățile nu sunt rambursabile și nu oferim rambursări sau credite pentru perioadele în care nu ați folosit Platforma sau pentru nefolosirea conținutului Platformei.
  •  Abonementul este considerat un angajament continuu din partea clientului. Astfel, cererea de returnare a banilor pentru o tranzacție deja procesta de reînnoire nu este acoperită în cadrul politicii de returnare.
  •  Situațiile în care o persoană uită să-și anuleze abonamentul și acesta este reînnoit automat, nu se obține returnarea sumei.
  •  Pentru a anula un abonament, accesați pagina „Setări” și urmați instrucțiunile de anulare sau din mail-ul in primul mail de la [email protected], in care au fost instructiunile pentru cum sa intrati pe discord, in sectiune de jos al mailului se afla optiunea de “unsubscribe”.
  •  Dacă anulați abonamentul, serviciile vor fi suspendate automat la sfârșitul perioadei dvs. actuale de facturare.

 Pentru a pune o întrebare, trimiteți un e-mail la Asistență la

[email protected]